In 2013 zijn wij verhuisd van Rotterdam naar Enschede. Één voorwaarde voor mij was dat er een ruimte moest zijn om te kunnen trimmen. Sinds 2011 zijn er in ons gezin Leeuwhondjes gekomen die regelmatig gewassen, gedroogd en getrimt moeten worden. Ik wilde niet meer klungelen met een babybadje en een klein opklapbaar tafeltje.
En waar een voorwaarde, mijn toekomst droom werd!

In de eerste instantie was deze ruimte voor de honden. Een echte hondenkamer, grenzend aan onze woonkamer. De honden kunnen dus letterlijk overal heen waar ze willen. 

In 2017 zijn we dan echt begonnen om de ruimte om te bouwen. Hier naast kunt u zien wat er toen van geworden is. Al snel was de stap gezet om de salon in te richting met groen tinten. Groen is voor mij toch een soort huiskleur geworden. Witte meubels en de producten die wij gebruiken zitten in zwarte verpakkingen.

Helaas heeft deze ruimte na een jaar water lekkage gekregen, en moesten we opnieuw alles inrichten en verbouwen.


In 2018 konden we dus opnieuw alles aanleggen. Er was helaas niet meer over van wat er aanwezig was.

Het materiaal was gelukkig gered.


We besloten op opnieuw alles zelf te doen. Nieuwe plafons, lampjes net ergens anders. Stopcontacten net een tikkeltje naar links of naar rechts.


Het groen werd een stukje minder fel, de vloer werd lichter en er kwamen andere kastjes bij. Toch gezien omdat ik ook veel shows liep, en de honden hier dan waren voor een weekend werd het makkelijker om de spullen bij de hand te hebben. 


In 2019 besloten we een grote verbouwing uit te voeren, en helaas moest opnieuw de trimsalon er aan geloven. Deze keer minder rigoureus. 

Nieuwe kozijnen, nieuwe deur maakte de salon echt af. 

Vanaf eind 2019 werd dit dan echt een droom die beetje bij beetje waarheid word. 

Mijn eigen trimsalon!

In 2020 is de droom naar boven gekomen om een aparte ruimte te creëren voor de trimsalon. De eigen honde apn kunnen er niet heel erg goed aan wennen dat de trimsalon zo dicht aan huis zit. 
Echter weg aan huis wil ik niet. 

Ik hoop dan ook dat ik u in het voorjaar van 2021 mag verwelkomen in mijn nieuwe salon!
De nieuwe salon zal een aparte ingang krijgen en staat los van het huis. De voorbereidingen zijn getroffen nu is het alleen de plannen uitwerken en daarna even afwachten. 


Op maandag 29 april 2021 was het zo ver. De unit werd eindelijk de tuin in getakeld. Op dit moment is het wachten op de rest van de inrichting voor ik echt over kan.  Via deze pagina kunt u alles lezen.