Tea Tree producten

Art.nr. 00012
€18.00
Op voorraad
1
Productgegevens

Shampoo
Een shampoo met de etherische olie Tea Tree. Deze effectieve shampoo is perfect geschikt om lichte huid- en vachtproblemen mee aan te pakken en op te lossen. Door de toegevoegde tea tree olie werkt deze shampoo desinfecteren en heeft deze een verzachtende, helende werking op wondjes en andere huidbeschadigingen

Spray
De spray biedt bescherming en ontsmetting, werkt verkoelend en desinfecterend bij (brand-) wondjes en helpt tegen de jeuk. De spray kan direct op de plekken gebruikt worden waar wordt gekrabt.

Crème
De crème is zeer uitgebalanceerd en bevatten de juiste verhouding tea tree om bij huid- en vachtproblemen een goed herstel te geven. De crème is zeer zacht voor de huid dat uw huisdier geen aanleiding heeft om te krabben.


Tea tree kan in grote hoeveelheden dodelijk zijn voor de kat. Wilt u dit gebruiken bij uw kat? Neem dan contact op met de trimsalon om u uitstekend te laten adviseren.

Gebruik shampoo
De shampoo is geconcentreerd. Dit betekend dat het advies is om deze eerst te verdunnen.
Verdunnen kunt u op diverse manier. Het beste is een oude frisdrankfles van 1,5 liter te nemen en deze goed schoon te maken. Die daar 1 a 2 pinkdiktes van de shampoo in en vul deze bij met lauwwarm water. Even schudden zodat alles goed mengt.
Liever een mengfles? Deze is ook in de webshop te bestellen.

Was de vacht altijd 2 keer. De eerste keer maakt de shampoo de vacht schoon, en erna zal de shampoo doen waar hij voor ontworpen is. Laat bij de 2de keer wassen de shampoo 3 tot 4 minuten intrekken. Goed uitspoelen.

Voor het beste resultaat een creme spoeling na het wassen aangeraden

Bewaar dit product voor later