Uw hond wordt getrimd naar de ras standaard. Hier zijn de prijzen ook aan verbonden. Voor een hond met een afwijkende vacht volgens de ras standaard kunnen de prijzen afwijken.
Tegen meerprijs kan ik uw dier ontklitten, maar ten alle tijden geldt dat dit in het welzijn van uw dier komt. Als ontklitten niet meer kan, zul ik in overleg de beste optie voor uw dier kiezen.

In geval van een kruising, zal de prijs te vergelijken zijn met het tarief waar uw hond het meest lijkt. U kunt altijd geheel vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie over een specifiek ras, of uw kruising.

Onderstaande tarieven zijn inclusief:
– Wassen
– Föhnen
– Nagels knippen
– Oren schoonmaken
– Anaalklieren controleren

Tegen meerprijs:
– Uitgebreid ontklitten
– Verwijderen van ongedierte (in geval van vlooien, betaald u altijd toeslag)
– Verwijderen van tandsteen

Wij bieden ook strippenkaarten aan voor wassen of borstelen. Informeer naar de mogelijkheden.Trimmen naar de ras standaard
Voor alle honden die bij mij in de trimsalon komen geldt dat de vacht getrimd wordt naar de ras standaard.

Wat houdt dit nu precies in?
Ik zal nooit een pluk vacht zonder noodzaak scheren. Dit kan bijvoorbeeld meer kwaad aan de huid doen met alle gevolgen van dien.

Zit er medische noodzaak achter?
Dan is het noodzaak hieraan mee te werken. Er wordt gekeken wat het beste is voor uw dier, en natuurlijk overleg ik dit met u.

Onderstaande prijzen zijn van toepassing als u geen volledige behandeling wilt.

* Op sommige apparaten wil de prijslijst niet goed overkomen, via de computer heeft u het beste beeld.*Gebitsbehandeling (in combinatie met een volledige behandeling)

Gebitsbehandeling (losse afspraak)

Nagels knippen (losse afspraak)

Ontklitten (per 5 minuten)

Ontklitten (per 30 minuten)

Vilttoeslag

Oogjes vrij maken

Oren reinigen

Vlooien toeslag

Ophalen en terug brengen (straal van 10km enkele reis)
€ 20,00

€ 25,00

€ 12,50

€ 5,00

€ 30,00

€ 20,00

€ 20,00

€ 15,00

€ 20,00

€ 10,00Vilttoeslag
Op het moment dat u uw dier komt brengen kan er al een inschatting gemaakt worden hoe de vacht conditie is. Echter is het vaak pas goed te zien als uw huisdier al in bad staat, en de vacht nat is. Mocht het in erge gevallen zo zijn, dat er besloten moet worden om de vacht totaal af te scheren, komt er een vilttoeslag boven op. Deze toeslag is voor het onderhoud van de materialen. Een vervilte vacht kan niet schoon worden in bad, en daardoor slijten de materialen eerder.

Vlooientoeslag
Niemand houdt van vlooien in zijn huis. Toch is het parasiet nummer 1 die we tegen komen in de trimsalon. Soms gaat het om een enkele vlo, maar volledige honden onder de vlooien is ook geen onrealistisch beeld. Er wordt in Trimsalon ’t Leeuwtje bijna altijd vlooientoeslag gerekend als er vlooien gevonden worden. Uw huisdier krijgt een vlooienbehandeling van mij, en erna wordt de hele trimsalon grondig schoongemaakt voor de volgende naar binnen kan komen. 

Losse wasbehandelingen


Bij de losse wasbehandelingen wordt uw huisdier gewassen en gedroogd. De vacht wordt doorgekamd, maar de klitten wordt niet standaard verwijderd. Mochten er klitten in de vacht zitten en u wilt dat deze eruit gehaald worden, wordt daar wel een toeslag op berekend. 

U kunt ook kiezen voor een strippenkaart. U betaald dan 5 behandelingen, en krijgt de 6de gratis. 

Gewicht:
Tot 15 kg
15 tot 40 kg
40 tot 60 kg
boven de 60 kg

Korthaar
€ 30,00
€ 40,00
€ 50,00
€ 60,00

Halflang haar
€ 35,00
€ 45,00
€ 55,00
€ 65,00

Langhaar
€ 40,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 70,00

Losse borstelbehandelingen


Uw huisdier wordt doorgeborsteld. Kleine klitjes zullen worden verwijderd, maar de grote klitten wordt niet standaard verwijderd. Mochten er grote klitten in de vacht zitten en u wilt dat deze eruit gehaald worden, wordt daar wel een toeslag op berekend. 

U kunt ook kiezen voor een strippenkaart. U betaald dan 5 behandelingen, en krijgt de 6de gratis. 

Gewicht:
Tot 15 kg
15 tot 40 kg
40 tot 60 kg
boven de 60 kg

Halflang haar
€ 35,00
€ 45,00
€ 55,00
€ 65,00

Lang haar
€ 40,00
€ 50,00
€ 60,00
€ 70,00

Diverse dieren


Heel veel dieren zijn welkom bij Trimsalon ’t Leeuwtje. 
Katten, konijnen en cavia’s zijn natuurlijk ook meer dan welkom. 
De prijzen zijn vanaf

Kat
Konijn
Cavia

€ 60,00
€ 45,00
€ 40,00