Lieve volgers van de trimsalon,

Op dit moment heb ik vakantie, en ben ik per 20 september weer bereikbaar.

Er zal wel het een en ander gaan veranderen in de trimsalon. Wegens aanhoudende drukte heb ik er voor gekozen om een klantenstop in te voeren. Dit betekend dat nieuwe klanten helaas geen plekje meer kunnen bemachtigen. Voor bestaande klanten geld vol = vol.

Het kan dus voorkomen dat de tijd die u normaal tussen de afspraken heeft nu niet kan. Ik verzoek u dan ook de afspraak door te plannen desnoods al voor 2023.

Vanaf de vakantie is het helaas ook niet meer mogelijk om bij de trimbeurt aanwezig te zijn. Dit om de rust in de trimsalon te houden en ik gemerkt heb de afgelopen maanden er meer onrust is dan rust bij de dieren.

Vanaf 20 september ben ik voor u weer bereikbaar.

Veel liefs,

Kelly

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *