Lieve klanten van Trimsalon ‘t Leeuwtje

In juli zijn wij helaas getroffen door waterschade die op dat moment een onherstelbaar beschadigde unit met zich meedroeg. Wij hebben er toen voor gekozen een nieuwe te laten bezorgen. Helaas is hieruit gebleken dat deze tijd ons helaas de das om heeft gedaan en het financieel niet meer haalbaar is om de trimsalon terug te laten plaatsen.Dit betekent dat de trimsalon voor 75% gaat sluiten. Gezien de aard van onze werkzaamheden en daarbij mijn gezondheid hierin speelt zal ik helaas afscheid moeten gaan nemen van een groot deel van het klanten bestand. Ook de ruimte waar ik nu in verder ga, is niet bestand tegen grote honden en honden met een iets bewerkelijk karakter. Dit laatste is vooral omdat mijn eigen honden hierop reageren, en ik nu een direct verbinding heb met mijn woonkamer.

Per 1-1-2024 veranderen er ook een paar dingen.
– De kortingen zullen komen te vervallen. Verder voeren wij geen prijsverhoging door.
– Plekjes zijn erg beperkt, en voor nu alleen voor klanten die in het klantenbestand staan. Vol is vol. We raden ook aan om voor heel 2024 door te plannen. Wijzigingen kunnen gedaan worden. Ook is er met de agenda van 2024 nog geen rekening gehouden met mijn vrije dagen
– De salon zal alleen op dinsdag en woensdag geopend zijn. Andere dagen gaan weer sluiten.
– Door de weinig beschikbare plekken is de planning strak. Dit betekend we u te vragen niet eerder te komen, maar ook niet later.
– No shows worden vanaf 1-1-2024 altijd in rekening gebracht. tot 24 uur van te voren afzeggen is kosteloos. Binnen deze 24 uur zal het hele bedrag in rekening worden gebracht.
– Vanaf het plaatsen van dit bericht hebben wij een klantenstop. Alleen klanten in het bestand kunnen op dit moment een afspraak inplannen
– Het digitale systeem zal verdwijnen. U krijgt alleen nog een afspraakbevestiging, en een aantal dagen voor de afspraak een herinnering. U bent ten alle tijden zelfs verantwoordelijk voor de afspraak.

Wij vinden het erg jammer dat deze keuzes gemaakt moeten worden. Een doorstart sluiten wij niet uit, maar is op dit moment niet van toepassing. Volg onze facebookpagina en check af en toe de website voor de voorderingen.

Team Trimsalon ’t Leeuwtje

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *