Dat honden altijd al een onderdeel van mij leven waren de laatste jaren is voor sommige al wel duidelijk.
Na vandaag kan ik met trots zeggen dat ik bijna gediplomeerd trimster ben!

In maart stond plukken met Gijs de teckel op het programma. Gijs is van Jessica, van Smoochy Poochy teckels. Ook is Jessica mijn stagebegeleider, dubbel op dus! Gijs en ik zijn al langer bekend met elkaar, ik show hem al een aantal jaar. Bedankt voor deze vertrouwde jaren!

Vorige week Iain en Aiyven, de Cocker en de Bouvier. Ik wil Dinanda van de Engelse Cocker Kennel Of Inanna’s en Veronique van de Bouvier des Flandres kennel Off Cenayda’s Home bedanken voor het vertrouwen in mij.

En gisteren, stond het laatste examen op het programma. Knippen! Met Bibi de Standaard Poedel. Ik wil Sabine, de eigenaar van Bibi bedanken voor het vertrouwen, en Jessica van Trimsalon Doggy Style voor de kans om Bibi mee te nemen op het examen.

Volgende maand staan de theorie examens op het programma!

Categories:

Tags:

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *